petak, 1. lipnja 2012.

Ogrlice od konca

 Malo sam se zabavljala sa ostacima konca, pa su tako nastale ove dvije ogrlice. Vrlo su lagane i udobne za nošenje, jer su od čistog pamuka, a ne treba im kopča budući da s lakoćom prolaze preko glave.




Heklane kuglice sam napunila i nanizala. Jednostavno ih je napraviti, no preporučam tanju kukicu, kako bi bile čvršće. Ja sam koristila malo deblju, jer nemam kukicu ispod broja 3,5.



4 komentara:

  1. Heklane kuglice i cvjetići spojeni u ogrlicu-savršeno!!! Posebno mi se sviđaju tvoje heklane torbe iz prijašnjih postova- svaka pohvala na izradi , dizajnu i kompoziciji boja!
    P.S. Ubija me ova provjera riječi, osobito kada se uz riječ pojavi i neka slika , a ja bih trebala vidjeti što na njoj piše!!!Please! Znam i po nekoliko puta upisati, pa i odustanem:(

    OdgovoriIzbriši
  2. Drago mi je da vam se sviđaju ogrlice, s obzirom da je to bio tek mali eksperiment. Torbice su mi i dalje najveći izazov, a namjeravam uskoro staviti uputstva za neke od njih, ukoliko to bude nekoga zanimalo. Sonaj, upravo sam isključila provjeru riječi u opcijama, (i meni to ide na živce jer često uopće ne razaznajem slova).

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš su slatke, volim heklane kuglice!

    OdgovoriIzbriši

Istaknuti post

Božićna aplikacija - Christmas car applique

  Najviše inspiracije dobijem u predbožićno vrijeme, zato što volim izrađivati razne ukrase za jelku. O tome sam već pisala ranijih godina, ...