srijeda, 18. srpnja 2012.

Ogrlica irska ruža

Jedna iz sve natrpanije kolekcije mojih ogrlica od konca, izrađena od debljeg narančastog pamuka. Lančić se može zategnuti, tako da se ogrlica može nositi skroz stisnuta uz vrat (nema straha da ćete se udaviti) ili se može objesiti oko vrata.



Evo još par slika irske ruže u narančastoj varijanti.



Ovaj post sam zapravo objavila kako bih sve vas moje drage čitatelje (bolje reći čitateljice) obavijestila da od sada Pletionicu možete pratiti i na Facebooku. Evo linka do moje nove stranice:

http://www.facebook.com/pages/Pletionica/506949285986936

Ondje se zasad može vidjeti dva albuma ogrlica koje sam ovo ljeto napravila, ali to nije sve. Ubacit ću i druge stvari koje su se dosad krile u mom ormaru, pa se možda nekome svide... Navratite i komentirajte, bit će mi jako drago!

Broj komentara: 8:

  1. Juhuu, evo i tebe na fejsu, super, mogla bih i ja uskoro :) Dobra ti je stranica, a ova ogrlica je cute!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam namjerno htjela otvarati fejs (iako me sin nagovarao), jer su svi živi na njemu, a većina ga koristi samo za igrice. No, ideja o otvaranju stranice mi se dosta svidjela, i tako sam popustila!

      Izbriši
  2. Super je!!! Znači, bez straha možemo nositi oko vrata :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema straha Sanja :). Kod moga nakita ti nema metala, konopa, sintetike ni drugih opasnih materijala, samo pamuk, tako da ne možeš dobiti ni alergiju, a kamo li se udaviti!

      Izbriši
  3. Simple mais très joli !
    Bonne journée.
    Anna

    OdgovoriIzbriši
  4. wonderfull handwerk, greeting from Belgium

    OdgovoriIzbriši
  5. Thanks for your comment dear Anna and Retriever!

    OdgovoriIzbriši

Istaknuti post

Božićna aplikacija - Christmas car applique

  Najviše inspiracije dobijem u predbožićno vrijeme, zato što volim izrađivati razne ukrase za jelku. O tome sam već pisala ranijih godina, ...