utorak, 12. ožujka 2013.

Šibenski suveniri 2

Svoju kolekciju šibenskih suvenira, inspiriranih tradicionalnim pleterom sa poznate šibenske kape, upotpunila sam novim artiklima. Tu su ženske torbice sa lancem, torbice za mobitele raznih dimenzija, tako da svatko može pronaći adekvatnu za svoj uređaj, ljetni šeširi. Sve je izrađeno od kvalitetnog i čvrstog pamučnog konca u narančastoj i crnoj boji. Šibenski suveniri mogu biti zgodan poklon posjetiteljima našeg grada, a kako će uskoro i turistička sezona, eto prilike približiti se i turistima. Znam da sam totalno subjektivna, ali zar ne mislite da je bolje turistima ponuditi izvorni handmade suvenir, koji ima i svoju uporabnu vrijednost, nego ih prepustiti kineskim shopovima!? Evo malo sličica mojih suvenira:







Broj komentara: 9:

  1. predivni radovi kao i uvijek :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ove torbice za mobitel su mi posebno lijepe :) Definitivno bi se trebalo inzistirati na različitim domaćim suvenirima... nikako onim kineskim glupostima.. valjda je normalno ponijeti sa sobom s nekog putovanja nešto autohtono iz mjesta koje si posjetio... barem ja tako mislim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja tako razmišljam, no tko zna čime se vode naši posjetitelji!? Činjenica je da ljeti dok šetaju gradom po suvenirnicama najčešće vide mornarske majice i keramičke pijatiće s natpisom "pozdrav iz Croatie"

      Izbriši
  3. Tout est très joli jusqu'aux moindres détails !
    Anna

    OdgovoriIzbriši
  4. Podržavam stav da nudimo naše tradicionalne i handmade proizvode.Šeširić i torbice su zbilja predivne, a nadam se da će i gosti to sami uvidjeti.

    OdgovoriIzbriši
  5. I think the admin of this website is in fact working hard in support of his website,
    for the reason that here every information is quality based stuff.


    Also visit my website: Proizvodnja i prodaja Transportne kartonske kutije

    OdgovoriIzbriši

Istaknuti post

Božićna aplikacija - Christmas car applique

  Najviše inspiracije dobijem u predbožićno vrijeme, zato što volim izrađivati razne ukrase za jelku. O tome sam već pisala ranijih godina, ...