četvrtak, 26. rujna 2013.

Naušnice u vinogradu

 Opet sam napravila jednu podužu pauzu, jer zapravo nemam puno toga novog za pokazati, a blog je namijenjen ručnim radovima i heklarijama. Cijelo ljeto nisam gotovo taknula kukicu ili pletaće igle. Nije mi nestalo ideja niti volje za ovom aktivnošću, no splet raznih okolnosti odveo me na prisilni odmor. U međuvremenu sam se okušala u jednoj drugoj tehnici, jer kreativni duh nikad ne spava, a desna strana mozga još mi dobro funkcionira. Kad dovršim nešto u toj novoj tehnici, bolje rečeno - tehnikama, jer radi se o više vrsta raznih materijala, saznat ćete prvi na ovoj stranici.


 Bez svojih iglica ipak ne mogu, pa se evo ovih dana opet vraćam onom što mi najbolje ide i odlično djeluje kao antistres terapija. Torbice su mi i dalje drage, pa sad radim na jednom potpuno novom dizajnu od reciklirane vune i konca. Dok ja sve to ne završim i poslikam pa objavim na blogu, pogledajte fotke mojih naušnica koje sam objesila po vinogradu. Početak jeseni i divne boje na mene dosta inspirativno djeluju. Nadam se da ni vama jesen nije depresivna, barem ovaj početak.









Broj komentara: 6:

  1. Dearest Anavi,
    Such lovely earrings and for photographing them in the vineyard is genius!
    Hugs to you,
    Mariette

    OdgovoriIzbriši
  2. lijepo si ti to napravila , baš me zanima što je sljedeće :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Sad je na redu jedna jesenska torbica, slična ruksaku koja mi treba za brojne gluposti koje vučem uvijek sa sobom. To bi trebalo biti gotovo za par dana, ako budem imala vremena.

      Izbriši
  3. Jako lijepo, jedva čekam da vidim nove tehnike

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti lijepa! Bit će nešto novo za promjenu, da se odmorim od vune i konca!

      Izbriši

Istaknuti post

Božićna aplikacija - Christmas car applique

  Najviše inspiracije dobijem u predbožićno vrijeme, zato što volim izrađivati razne ukrase za jelku. O tome sam već pisala ranijih godina, ...