petak, 14. prosinca 2012.

Heklane naušnice




Volim izrađivati torbice, rukavice, šalove, kape, nakit i druge stvarčice, no nikad nisam pravila heklane naušnice. Nabavila sam udice za njih, već imam dosta konca i nešto perlica, te sam se upustila u kreiranje naušnica. Mogu vam reći da je baš zabavno, bezbroj je kombinacija i varijacija, a rezultat je zadovoljavajući. Zapravo sam baš zadovoljna kako su ispale, a vrlo su lagane i udobne za nošenje. Jedan dio naušnica koje sam napravila posljednjih nekoliko dana, možete vidjeti ovdje, a ako nekoga zanima, još slika ima na mojoj fb stranici.
Za fotografiranje je poslužila ova mala kristalna čašica (bićerin ili kako u mome kraju vele pićerin), na koju sam lijepo zakačila naušnice.



 



Broj komentara: 10:

  1. Divno! Obožavam heklane rukotvorine , a ove tvoje naušnice su mi predivne:)))Osobito su me se dojmile crno-bijele...ili možda ipak crvene......možda bordo...sve su mi prekrasne!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ti hvala! Meni su sve drage, a crvene su mi nekako najviše simpa, valjda zbog Božića i Djeda Mraza :)

      Izbriši
  2. Prelijepe su naučnice ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks, drago mi je da ti se sviđaju ovi moji pokušaji :)

      Izbriši
  3. Dearest Anavi,
    Lovely crocheted earrings. My favorite is the black one.
    Hugs to you,
    Mariette

    OdgovoriIzbriši
  4. WoW, predivne su, tebe ovo odlično ide, samo nastavi :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš vam hvala na pozitivnim komentarima.
    U međuvremenu sam napravila još nekoliko novih naušnica, pa ću vam ih pokazati u nekom od idućih postova! Thanks girls :)

    OdgovoriIzbriši

Istaknuti post

Božićna aplikacija - Christmas car applique

  Najviše inspiracije dobijem u predbožićno vrijeme, zato što volim izrađivati razne ukrase za jelku. O tome sam već pisala ranijih godina, ...