četvrtak, 27. lipnja 2013.

Dvije nove heklane torbice

U zadnje vrijeme nisam baš često na blogu, a nemam ni previše novih stvari za pokazati. Nisam se totalno razlijenila, niti mi je dosadilo plesti i kukičati, već je splet okolnosti odlučio o mojoj pauzi. Nadam se da ću opet ubaciti u veću brzinu, jer imam dosta novih ideja i započetih stvari, a ovaj hobi me zaista opušta i ne vjerujem da ću tek tako odustati.
Danas objavljujem fotografije mojih najnovijih torbica. Prugasta torba je napravljena od pamučnog konca, a rese na zatvaraču sam ukrasila perlicama. Smeđa torba je nastala od vune, nazvala sam je "koraljni greben", jer je puna raznih kreatura kakve se mogu naći na koraljnom grebenu i morskom dnu. Koralje, alge, školjke, puževe i ostalo napravila sam od pamučnog konca, a obje torbe imaju metalne alkice na ručkama. Također su podstavljene i imaju iznutra džepić. Nadam se da će vam se svidjeti, pa prilažem još nekoliko fotki. Ova prugasta bi mogla sutra sa mnom malo prošetati po gradu!

4 komentara:

 1. evo, zapuhala nam bura, kao stvoreno za šetnju gradom s novom torbom!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ovo mi ne sliči na ljeto. Jutros sam čak obukla džemperić za šetnju gradom. Izgleda da ćemo mi cilu godinu imati šta plesti!

   Izbriši
 2. Nice bags !
  Have a great weekend 1
  Anna

  OdgovoriIzbriši

Istaknuti post

How to make eyes for crochet dolls - kako napraviti oči za heklane lutke

Dosta posjećujem brojne Facebook grupe vezane uz izradu amigurumija, te primjećujem da je mnogima veliki problem kako napraviti oči za h...