nedjelja, 30. ožujka 2014.

Proljetne cvjetne torbice

Ovo je tek jedan dio malih proljetnih torbica koje sam nedavno napravila inspirirana ljepšim vremenom i dolaskom proljeća. Zato sam ih i nazvala proljetne torbice, makar ova forma može pasati svakom godišnjem dobu. Bijela torbica je idealna za ljeto, jer je napravljena od čistog pamuka, a u ovoj kolekciji nisu samo pamučne već i torbe napravljene od vune. Promjer je otprilike od 22 do 25 cm, tako da u njih mogu stati osnovne sitnice koje svakodnevno trebamo u điru.
Crne torbice su napravljene od vune, a jednu sam osvježila velikim šarenim cvjetovima. Kad sam napravila prvu, izgledalo mi je dosta jednostavno, pa sam krenula u eksperimentiranje s bojama i materijalima. Torbice su zgodne jer ih mogu nositi male i velike djevojčice, a ideja je upravo potekla od izrade torbice za klinke. Sve su podstavljene i kopčaju se drukerom, a dužina ručke može se podesiti po potrebi.

 Obećala sam samoj sebi da ću biti aktivnija na blogu, jer nitko me nije tjerao da ga uopće otvaram, a dugujem to i brojnim posjetiteljima iz cijelog svijeta koji, vidim po statistici, svakodnevno svrate na ovu stranicu iako im već mjesecima ne nudim ništa novo. Iako nisam ništa objavljivala, nisam prestala sa svojim rukotvorinama, te se okušavam i u nekim novim stvarima. Čitamo se uskoro, svima lijep pozdrav i hvala na posjeti!

Broj komentara: 5:

 1. A very interesting and nice blog.
  Greetings from Portugal

  Paulo Gonçalves
  http://viajaredescobrir.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 2. A lot of work for beautiful results !!!!
  Have a nice week !
  Anna

  OdgovoriIzbriši
 3. Napravila si predivne torbice i jako mi se sviđaju, kao i naušnice!
  Lp :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Dearest Anavi,
  You are really in the mood for spring; lovely crocheted flower purses!
  Hugs,
  Mariette

  OdgovoriIzbriši

Istaknuti post

How to make eyes for crochet dolls - kako napraviti oči za heklane lutke

Dosta posjećujem brojne Facebook grupe vezane uz izradu amigurumija, te primjećujem da je mnogima veliki problem kako napraviti oči za h...