utorak, 31. prosinca 2013.

Oproštaj sa 2013.

 Odlučila sam se s 2013. godinom oprostiti jednim postom. Nisam u zadnje vrijeme baš puno pisala, neko vrijeme nisam skoro ništa ni radila, a sve to zbog ove loše 2013. koju neću baš pamtiti po puno dobroga. Nikad nisam s većim guštom čekala dolazak Nove godine, bolje reći odlazak Stare, pa vam je jasno koliko mi je bila loša. No, 2014. će nadam se ipak biti bolja, a već ima nekih naznaka da će biti bolja.
Na samom kraju 2013. bilo je nekih lijepih trenutaka, poput Adventskog sajma u Šibeniku, popularnog Sajmicha, koji je ovoga puta trajao nešto duže nego prijašnjih godina, odnosno pet dana. Moja majka me uvijek nakon povratka sa Sajmicha pitala: -Je li bilo šta sriće?
Ako je srića novac, onda je nije bilo baš previše, a ako je srića družiti se sa svojim prijateljima i drugim kreativcima, uživati u prekrasnom sunčanom vremenu na šibenskoj rivi, pokazati ljudima svoje rukotvorine, a usput i nešto prodati, onda je bilo dosta sriće.
Neka i vama dragim mojim blogericama i blogerima bude sritna Nova godina, i dalje nastavite raditi ono što volite i vidimo se i čitamo na bloggeru!

U nastavku evo par fotografija sa šibenskog božićnog sajma:4 komentara:

 1. Dearest Anavi,
  Wishing you a Happy New Year 2014 with lots of fun hours crocheting beautiful pieces like you always do.
  Hugs,
  Mariette

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thank you dear Mariette. I also wishing you very happy New Year and all the best in life :-)

   Izbriši
 2. Sve najljepše u Novoj i neka ti se ostvare sve želje i snovi ..lp Klaudija

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Klaudija, i tebi želim sve najbolje u Novoj, i da se možda malo češće družimo na blogu :-)

   Izbriši

Istaknuti post

How to make eyes for crochet dolls - kako napraviti oči za heklane lutke

Dosta posjećujem brojne Facebook grupe vezane uz izradu amigurumija, te primjećujem da je mnogima veliki problem kako napraviti oči za h...