petak, 1. lipnja 2012.

Ogrlice od konca

 Malo sam se zabavljala sa ostacima konca, pa su tako nastale ove dvije ogrlice. Vrlo su lagane i udobne za nošenje, jer su od čistog pamuka, a ne treba im kopča budući da s lakoćom prolaze preko glave.
Heklane kuglice sam napunila i nanizala. Jednostavno ih je napraviti, no preporučam tanju kukicu, kako bi bile čvršće. Ja sam koristila malo deblju, jer nemam kukicu ispod broja 3,5.4 komentara:

 1. Heklane kuglice i cvjetići spojeni u ogrlicu-savršeno!!! Posebno mi se sviđaju tvoje heklane torbe iz prijašnjih postova- svaka pohvala na izradi , dizajnu i kompoziciji boja!
  P.S. Ubija me ova provjera riječi, osobito kada se uz riječ pojavi i neka slika , a ja bih trebala vidjeti što na njoj piše!!!Please! Znam i po nekoliko puta upisati, pa i odustanem:(

  OdgovoriIzbriši
 2. Drago mi je da vam se sviđaju ogrlice, s obzirom da je to bio tek mali eksperiment. Torbice su mi i dalje najveći izazov, a namjeravam uskoro staviti uputstva za neke od njih, ukoliko to bude nekoga zanimalo. Sonaj, upravo sam isključila provjeru riječi u opcijama, (i meni to ide na živce jer često uopće ne razaznajem slova).

  OdgovoriIzbriši
 3. Baš su slatke, volim heklane kuglice!

  OdgovoriIzbriši

Istaknuti post

How to make eyes for crochet dolls - kako napraviti oči za heklane lutke

Dosta posjećujem brojne Facebook grupe vezane uz izradu amigurumija, te primjećujem da je mnogima veliki problem kako napraviti oči za h...