srijeda, 18. srpnja 2012.

Ogrlica irska ruža

Jedna iz sve natrpanije kolekcije mojih ogrlica od konca, izrađena od debljeg narančastog pamuka. Lančić se može zategnuti, tako da se ogrlica može nositi skroz stisnuta uz vrat (nema straha da ćete se udaviti) ili se može objesiti oko vrata.Evo još par slika irske ruže u narančastoj varijanti.Ovaj post sam zapravo objavila kako bih sve vas moje drage čitatelje (bolje reći čitateljice) obavijestila da od sada Pletionicu možete pratiti i na Facebooku. Evo linka do moje nove stranice:

http://www.facebook.com/pages/Pletionica/506949285986936

Ondje se zasad može vidjeti dva albuma ogrlica koje sam ovo ljeto napravila, ali to nije sve. Ubacit ću i druge stvari koje su se dosad krile u mom ormaru, pa se možda nekome svide... Navratite i komentirajte, bit će mi jako drago!

Broj komentara: 8:

 1. Juhuu, evo i tebe na fejsu, super, mogla bih i ja uskoro :) Dobra ti je stranica, a ova ogrlica je cute!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nisam namjerno htjela otvarati fejs (iako me sin nagovarao), jer su svi živi na njemu, a većina ga koristi samo za igrice. No, ideja o otvaranju stranice mi se dosta svidjela, i tako sam popustila!

   Izbriši
 2. Super je!!! Znači, bez straha možemo nositi oko vrata :)))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nema straha Sanja :). Kod moga nakita ti nema metala, konopa, sintetike ni drugih opasnih materijala, samo pamuk, tako da ne možeš dobiti ni alergiju, a kamo li se udaviti!

   Izbriši
 3. Simple mais très joli !
  Bonne journée.
  Anna

  OdgovoriIzbriši
 4. wonderfull handwerk, greeting from Belgium

  OdgovoriIzbriši
 5. Thanks for your comment dear Anna and Retriever!

  OdgovoriIzbriši

Istaknuti post

How to make eyes for crochet dolls - kako napraviti oči za heklane lutke

Dosta posjećujem brojne Facebook grupe vezane uz izradu amigurumija, te primjećujem da je mnogima veliki problem kako napraviti oči za h...