ponedjeljak, 28. svibnja 2012.

Slikanje na vodi

Ovo sam nedavno proučavala i oduševljena sam, tako da ću vjerojatno pokušati i sama tehniku slikanja na vodi. Već sam nabavila jednu padelu za vodu, koja bi mogla dobro poslužiti. Zbilja nešto fantastično, tko nije vidio dosad, toplo preporučam video.
Laku noć svima, (sutra rano ustajem) !


http://www.youtube.com/watch?v=eP8E26JOU8g

Broj komentara: 6:

  1. Ovo me oduševilo! Podsjeća me na water marbling tehniku za oslikavanje noktiju :) Znaš li kakve su ovo boje i kakav je papir, treba li biti nešto posebno? Baš me zanima kako će ti ispasti, obavezno nas obavijesti čim probaš :)

    OdgovoriIzbriši
  2. To zapravo ima dosta sličnosti sa oslikavanjem noktiju, isti je princip. Koliko sam skužila, a malo sam istraživala po netu, koriste se uljne boje, kako se ne bi razmutile, već plivale na vodi. Neki kažu da se mogu koristiti i lakovi za nokte. Papir na koji se prenosi slika je obični papir iz mape za slikanje. Bar sam tako shvatila, a probala još nisam jer nikako da se nakanem!

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš interesantno mogu ti reći....
    Malo sam prošvrljala po Youtube-u i tamo vidjeh čuda svakojaka...
    Da, na ovaj đir oslikavaju i nokte.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno zanimljivih stvari sam pronašla na netu, tako da me već boli glava od ideja, jer bih svašta isprobala. Cijeli život mi nije dovoljan za isprobati ili napraviti sve što bih željela, pa ću se zasad držati onog što smatram da mi najbolje ide. Kao dijete sam dobro slikala, zato me privukao ovaj video. Čini se jednostavno, no to ćemo tek otkriti!

      Izbriši
  4. Olá Anavi!
    Parabéns pelo Blog, amei seus trabalhos.
    Fátima.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ova tehnika je jako zanimljiva,volela bih da i ja znam ovo.Srecno sa slikanjem.

    OdgovoriIzbriši

Istaknuti post

Božićna aplikacija - Christmas car applique

  Najviše inspiracije dobijem u predbožićno vrijeme, zato što volim izrađivati razne ukrase za jelku. O tome sam već pisala ranijih godina, ...