srijeda, 16. travnja 2014.

Dječje futrole za mobitel


U zadnje vrijeme sve više se okrećem izradi dječjih stvari. Veseli me šarenilo boja koje je svojstveno djeci, a i shvatila sam kako su djeca dosta iskrenija i jednostavnija od odraslih, pa mi je lakše za njih nešto napraviti. Stvarčice za bebe nisam nikad radila i to me ne zanima, iako vidim da mnogi rade papučice, trakice, haljinice za bebe. Više volim heklati za veću djecu, npr. kape, futrole za mobitel, pernice, torbice za klinke, rukavice.
 S izradom futrola za mobitel počela sam slučajno, zapravo napravila sam jednu za svog sina i to po njegovom izboru. Usput mi je dao i sugestije što bi se njegovim vršnjacima moglo svidjeti. Tako sam krenula s torbicama s likovima ljutih ptičica Angry birds, ne samo za djecu nego i za neke odrasle koji su se navukli na ovu igricu. Mnogima su bile simpatične, ne samo zbog dizajna, nego sam se trudila napraviti kvalitetne čvrste torbice koje će zaista štititi mobitel. Torbice pravim uglavnom od pamučnog konca, a koristim tanju kukicu kako bi bile tvrđe i sigurnije.




 Nakon ljutih ptičica prebacila sam se na Štrumfove koji su sada ponovno postali popularni, pa su tako nastali Štrumfeta, Papa Štrumf, Lumen i ostala ekipa.





 Inspiraciju za ove torbice uglavnom nalazim u popularnim crtićima, no i u prirodi, etno tradiciji i svuda oko sebe, no danas ću se zadržati samo na ovim likovima iz crtića. Ne znam ni sama koliko sam raznih torbica naštancala niti gdje ću sa svima, no to me veseli i nastavljam i dalje. Danas još par sličica Miniona, Spužva Boba i njegovog prijatelja Patrika, Hello Kitty, te jedna zajednička fotka.



 




Broj komentara: 6:

  1. Dearest Anavi,
    You created some very lovely pieces as I already commented on via FB Page.
    Happy Easter to you!
    Hugs,
    Mariette

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks Mariette! I appreciate your comments. Happy Easter to you :-)

      Izbriši
  2. super su, posebice mi se sviđa štrumfetica,.
    lp Klaudija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Klaudija. Štrumfetica je nekako najpopularnija, valjda zato što je jedina cura. Lijep pozdrav :-)

      Izbriši
  3. Cute !!! All of them !!!
    Happy Easter !
    Anna

    OdgovoriIzbriši

Istaknuti post

Božićna aplikacija - Christmas car applique

  Najviše inspiracije dobijem u predbožićno vrijeme, zato što volim izrađivati razne ukrase za jelku. O tome sam već pisala ranijih godina, ...